Thursday, 25 April 2013

Assalamualaikum.......
frust giler kalah berforum hari tu.. ye la buad preparation pon kejap jer.. tau2 nak bertanding dah.. walaupun keputusan nye agak berat sebelah tapi puas hati jugak lah sebab dapat timba ilmu pengetahuan dalam bab pengucapan awam ni.. so scared you know.. btw bulan 7 ni dah nak ambek muet.. yang ni lagi takut.. my future ni. malas sebenarnya nak ambek muet ni tapi nak buad macam mana dah bercita-cita tinggi tapi kalo English still low nak berangan boleh laa..


Nak dijadikan cerita nanti sekolah aku nak jadikan bahasa Inggeris ni sebagai bahasa yang wajib ada dimulut.. sapa yang tak speaking bayar seposen.. nampak macam hampeh jer tapi ni adalah satu bisness dan cara untuk melatih budak-budak menguasai bahasa Inggeris.. aku menentang sebab aku English ni hampeh sikit.. tp bile fikir-fikir balik.. Just try n do it.. bukan membazir un setakat seposen kalo tak pass nak bercakap lam bahsa Inggeris.. tapi bila kita dah menguasai bahasa Inggeris ni conpem puas hati.. 


in this is me.. sorang laki yang tak ensem tapi manis tu ada. haha.. mesti lah.. sampai aku tak tahu mana satu wanita yang aku nak jadikan kekasih dunia dan akhirat ni.. Alhadulillah bersyukur sangat sebab ada yang suka dekat aku walopon tak diminta.. tapi maaf sebab aku ni tak pandai nak memilih satu diantara mengkome ni.. maklum lah.. takot jugak nanti sekerat jalan.. tak mau la gaduh-gaduh sebab break2 ni.. bosan.. kadang menyampah sebab couple-couple jer manusia nak bermusuhan.. so for me for this time ak just lupekan semua nya walaupun hati tak tenang memikirkan gadis-gadis yang aku tunggu dan sayan gtu.. hihi.. salam hormat dari saya.. hargai diri anda--->jaga kesihatan----->jangan abaikan orang yang tersayang,disayang n menyayangi mu... salam Pilihanraya13... pastikan undi anda adalah RAHSIA.. gudluck for all my fren n love u all..

Ya Allah, Jika benar dia buatku, maka rapatkanlah hubungan ku dengannya mengikut kemahuanmu dan jauhilah kami dari zina..
tetapi
jika dicipta bukan untukku maka berilah ku cara yang paling lembut untuk ku melepaskan dia agar diriku dan dirinya tidak merasai kekecewaan yang amat berat sehingga boleh melalaikan diri seterusnya meninggalkan suruhan mu